Armari Intercanvi Mollet

L’espai començarà a funcionar plenament a partir del setembre. Foto: PAH Mollet

“La indústria tèxtil contamina cada vegada més i explota cada vegada més els seus treballadors. Així ho assegura l’Ana, organitzadora de l’Armari d’Intercanvi, una iniciativa impulsada per la PAH Mollet i Mollet Feminista, amb la intenció de reduir el consum de roba i d’ajudar a les famílies que no poden permetre’s comprar roba nova cada temporada.

“L’intercanvi de roba era un hàbit que ja es practicava a les assemblees, sobretot quan tocava fer el canvi d’armari”, explica l’Ana. D’aquí sorgeix la idea de crear aquesta estructura popular que, segons la molletana, funcionarà de forma autònoma. “Qualsevol persona podrà anar allà, deixar la roba que no vulgui i agafar altres peces”, comenta. De fet, segons avança, “ja s’han fet força donacions de roba”.

Tot i això, l’Armari no començarà a funcionar plenament fins al setembre. I és que, encara que obria per primera vegada el 25 de juny, La Tramolla, que és l’espai on està instal·lat, ara ha tancat per vacances. “Però el projecte té perspectiva de creixement i de ben segur que tindrà bona acollida”, conclou l’Ana.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram