Gegants Parets 2019

Imatge d’arxiu de la Festa Major 2019. Foto: Silvia Ferran/Ajuntament

Arriba el juliol i, amb ell, la Festa Major de Parets. I és que, tot i que els dies grans es concentraran entre el 22 i el 25 de juliol, a partir de demà el poble començarà a sentir el caliu, l’olor i l’ambient d’una festa com les de sempre amb el programa ‘Tornem a Eixamplar la Festa!’. Una aposta per allargar la Festa Major després que la de l’any passat estigués marcada per les restriccions i que la del 2020 no es pogués celebrar.

Així doncs, demà comença la programació amb una matinal motora solidària i amb atraccions i activitats d’aigua, i diumenge amb un concert de rumba catalana a la plaça d’Espanya. Uns actes que seguiran el pròxim cap de setmana, amb concerts de pop i rock a càrrec de diferents grups, amb una ballada de gitanes al Sot d’en Barriques i amb animació infantil a càrrec de Pep Callau. Propostes que continuaran també el cap de setmana previ a la Festa Major, els dies 15, 16 i 17 de juliol, en aquest cas amb més volum d’actes: una exhibició de dansa, una botifarrada popular, cinema a la fresca, un correfoc, sardanes, havaneres i un concert de versions. Això, juntament amb la recuperada fira d’atraccions, que estarà instal·lada des de demà i durant tot el mes.

Tota una programació que servirà de preludi del pregó que obrirà els dies oficials de festa, enguany a càrrec de Joan Pera, i de les actuacions estrella que protagonitzaran Els Catarres, Manel Fuentes i El Pot Petit. Una aposta perquè Parets “torni a tenir una Festa Major normal, a l’estil d’abans de la pandèmia”, deia l’alcalde, Francesc Juzgado, en la presentació del programa. Sobretot perquè “la gent té moltes ganes”, concloïa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram