Pisos nous Granollers

En aquest aparcament, vist des del carrer d’Agustina d’Aragó, s’aixecaran un centenar de pisos. Foto: Google Maps

L’Ajuntament de Granollers continua apostant per construir més habitatge. Per això, aquest mes de juny ha aprovat dos projectes d’urbanització i de reparcel·lació al centre de la ciutat que permetran la construcció de 150 habitatges, dels quals prop d’una cinquantena seran de protecció oficial.

El primer pla urbanístic se centrarà a l’illa delimitada pels carrers de Quevedo, Llevant, Josep Pinyol i Orient. És a dir, als terrenys de l’antiga fàbrica Vissa, enderrocada l’any passat. Un espai on s’aixecaran 46 habitatges, 16 dels quals seran de protecció oficial, i més de mil metres quadrats de zona verda pública. Tot això, juntament amb la renovació de la plaça d’Amadeu Castellanos, que comptarà amb una nova zona de jocs infantils i més espais d’ombra.

Mentrestant, el segon projecte es tirarà endavant a l’illa situada entre els carrers d’Agustina d’Aragó, Tetuan, Minetes i el camp de futbol del carrer Girona. Un terreny que actualment s’utilitza com a aparcament, on es construiran un centenar d’habitatges, 37 dels quals seran de protecció oficial, i dues noves places.

Un conjunt de millores que es faran de manera simultània i que transformaran Granollers amb l’objectiu de “revitalitzar els entorns del camp de futbol i de la via del tren”, diuen des de l’Ajuntament. I és que des del consistori volen apostar per fer créixer la ciutat en habitatge i també en zones verdes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram