Festa Major Parets

Presentació de la Festa Major d’enguany, aquest matí. Foto: Heribert Gallardo/Ajuntament

Parets està de celebració. No només perquè ja s’acosta la Festa Major d’Estiu, sinó perquè aquest matí s’ha anunciat que, per fi, tornarà a celebrar-se tal com es feia abans de la pandèmia. De fet, el lema de l’edició d’enguany no podia ser un altre que ‘Tornem a la normalitat!’. Per això, l’Ajuntament ha apostat fort amb una programació que presentaven aquest matí l’alcalde, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra Garcia i el regidor de Cultura, Francesc de la Torre, i que inclou propostes durant tot el mes de juliol.

Com és habitual, però, els dies grans de la festa seran del 22 al 25 de juliol. Quan es concentrarà una programació on destaquen, a banda dels actes habituals i més tradicionals com les cercaviles o els correfocs, les actuacions musicals dels Catarres, Manel Fuentes & The Spring’s Team i del Pot Petit. Tots ells seran els caps de cartell d’enguany juntament amb l’actor Joan Pera, que serà el pregoner d’aquesta Festa Major d’Estiu 2022, dedicada als 25 anys de Can Rajoler.

Tot i això, a partir del 2 de juliol ja es començaran a fer activitats i actes. Per exemple, concerts de rumba catalana, animació infantil, una ballada de gitanes, una botifarrada o havaneres. Un conjunt de propostes que es concentraran durant els caps de setmana previs als dies forts, juntament amb la recuperada fira d’atraccions, que també estarà instal·lada durant tot el mes.

I és que, tal com deia Juzgado, des de l’Ajuntament s’ha apostat perquè Parets “torni a tenir una Festa Major normal, a l’estil d’abans de la pandèmia”. Sobretot perquè “la gent té moltes ganes” després que el 2019 no hi hagués Festa Major i que la de l’any passat estigués marcada per la pandèmia i les restriccions.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram