Open Night Granollers

Com sempre, la Porxada serà un dels espais centrals de l’Open Night. Foto: Open Night

Aparadors a punt, carrers decorats i il·luminats i una mà de descomptes i promocions especials a cada negoci. Així és com els comerços i restaurants de Granollers preparen l’Open Night, que després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia, torna aquest divendres en la seva novena edició.

“Ens fa moltíssima il·lusió”, deia la presidenta de l’associació Gran Centre, Isabel Martín, en la presentació de l’esdeveniment, divendres. I és que, segons apuntava, tant el comerç com la restauració han passat “uns temps difícils” i l’Open Night és una oportunitat de reimpulsar el sector. Una jornada que s’allargarà des de les sis de la tarda fins a la mitjanit, amb diferents propostes, activitats i novetats per a tots els públics.

Aquesta edició es planteja dividida en tres franges horàries: una primera, de sis a vuit, on el comerç serà protagonista, una segona de vuit a deu on el protagonisme l’agafarà la restauració, i una darrera que durarà des de les deu fins a la mitjanit, amb un ambient més festiu a la Porxada. Encara que, al llarg de tota la jornada hi haurà sets amb discjòqueis, animació i efectes i canons de llum repartits pel carrer Anselm Clavé, un photocall a la plaça de les Olles, food trucks i actuacions a la plaça Maluquer i Salvador, música en directe a la plaça Perpinyà i espectacles de llums a la plaça de l’Església. Tot això, de la mà de la primera Drag Race. Una competició de dragqueens i dragkings en categories que van des de la dansa, fins a la interpretació o la imatge.

Una aposta forta que augura una Open Night d’èxit en la qual encara no se sap el nombre de comerços i restaurants que hi participaran, ja que el procés d’inscripció encara està obert.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram