Mireia Dionisio

Monràs li entregava la vara d’alcaldessa, divendres. Foto: Ajuntament

Divendres, Mireia Dionisio va ser escollida, per majoria absoluta amb 13 vots, com a nova alcaldessa de Mollet. Un càrrec que assumia “amb passió, coratge, força i energia per fer de Mollet una ciutat cada dia millor”, deia en el seu primer discurs al capdavant d’Ajuntament, davant d’una Sala de Plens que aplegava més d’un centenar de persones. Entre ells, Salvador Illa o altres alcaldes de la comarca, com Alba Barnusell o Francesc Juzgado.

La socialista va aconseguir els vots dels nou regidors del seu partit, però també els dos de Podem, soci del govern municipal, el de Ciutadans i el de Junts per Mollet. Tot plegat, mentre la resta de candidates, Marta Vilaret, d’ERC, i Marina Escribano, de Mollet en Comú, només rebien els vots dels seus propis companys de partit: sis i quatre respectivament.

En el seu primer parlament Dionisio deixava clar que treballarà amb “compromís, constància i humilitat per aconseguir que tots els molletans i les molletanes tinguin les mateixes oportunitats que he tingut jo”, comentava. Encara que també es dirigia a la resta de grups municipals, disposada a estendre’ls-hi la mà “per parlar, aportar i construir”.

Un pas que la converteix en la quarta alcaldessa de la ciutat, després d’Anna Bosch, Carme Coll i Montserrat Tura, per seguir els passos de l’exalcalde Josep Monràs, qui li entregava la vara de batlessa i amb qui comparteix “estima i passió per Mollet”, deia. També es definia, per últim, com “una dona de partit, però no partidista i defensora de la política de consensos que defuig la batalla i les confrontacions”, concloïa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram