Comuns i Podem Granollers

Abellán (a la dreta) i Mena (al seu costat) visitaven divendres la Fira de l’Ascensió. Foto: Twitter (PodemGranollers)

Granollers En Comú i Podem Granollers s’uniran en una sola candidatura a les eleccions municipals de l’any que ve. Una decisió que anunciaven divendres Conchi Abellán, coordinadora de Podem a Catalunya, i Joan Mena, portaveu de Catalunya En Comú i diputat al Congrés dels Comuns, aprofitant la seva visita a la fira de l’Ascensió.

Segons l’acord al qual han arribat, el cap de llista serà una persona de Podem -encara no se sap qui-, ja que a les anteriors eleccions va aconseguir més vots que Granollers En Comú. Tot i que, a partir d’aquí, s’aniran alternant candidats dels dos partits.

“L’acord ens permetrà posar al centre la vida de la ciutadania de Granollers per parlar de polítiques públiques en una unitat que sumi i faci créixer l’espai polític”, deia Abellán. Un pacte que Mena celebrava “perquè voldrà dir que la gent de Granollers tindrà polítiques valentes”, afegia.

Tot plegat per intentar aconseguir entrar a l’Ajuntament després que a les eleccions del 2019 cap de les dues formacions obtingués els vots suficients per tenir representació al consistori. Encara que si haguessin sumat els vots, haurien aconseguit un regidor.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram