Petita Companyia CND

Actuació de La Petita Companyia al CND. Foto cedida

La Petita Companyia, la companyia jove de dansa de l’escola d’arts escèniques La Tramolla, va fer ple a la final del Concurs Nacional de Dansa perquè tots els membres que van participar van passar a la final internacional que organitza l’Associació Europea de la Dansa.

“És una satisfacció enorme i estem contentíssims perquè el fet que et reconeguin la feina feta des de fora és molt gratificant i també és un impuls per continuar treballant amb ganes i il·lusió”, diu a Línia Vallès Nura Pinto, directora de la Petita Companyia. I és que els seus alumnes van aconseguir vuit primers premis –set d’ells amb la màxima puntuació del jurat– i dos segons, classificant per a la final 10 de les 12 coreografies presentades. “Una confirmació que s’està fent molt bona feina”, comenta el director de la Tramolla, Ferran Jiménez.

Tot plegat, després que l’any passat també es classifiquessin per a la final internacional, però només amb un ball. “Això demostra que ens estem superant i millorant dia a dia”, conclou Pinto.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram