Presentacio llibre Joaquim Forn

Forn presentava el seu llibre a Mollet, dimecres. Foto: Junts Mollet

Entre togues i reixes. Així es titula el llibre que Joaquim Forn, un dels membres del Govern represaliat per la sentència de l’1 d’octubre, presentava dimecres al Centre Cultural La Marineta. Una obra escrita durant el judici del procés i durant la seva estada a la presó, on parla, en un to íntim i personal, sobre com afrontava la vida entre reixes, com es preparava per comparèixer davant els tribunals i com va encaixar la sentència.

Així ho explicava en un acte en companyia de Carme Olaria, responsable de política municipal de Junts Mollet. “Van ser tres anys i vuit mesos a presó que no s’obliden, però tampoc els porto com una llosa i puc treure’n parts positives, fins i tot”, deia el polític, que recordava el referèndum de l’1-O com “un somni”.

“Poder participar en el que vam viure aquells dies ha estat la felicitat més gran de les nostres vides” i, tot i les conseqüències, “va valer la pena” afegia. Una reflexió que recull al seu llibre on també remarca, tal com assegurava a la seva visita a Mollet, que està “disposat al que faci falta, sempre que serveixi”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram