Equip escoles bressol Parets

Equips docents de les tres escoles. Foto: Silvia Ferran/Ajuntament

Les escoles bressol municipals La Cuna, El Cirerer i El Gargot comparteixen, des d’ara, un mateix projecte educatiu. Un model que promourà l’educació “inclusiva, transversal, que tingui en compte la diversitat i que sigui participativa”, diuen des de l’Ajuntament.

Així s’ha detallat en un document on s’han definit, entre altres coses, els materials que s’utilitzen a les aules, les metodologies que fan servir les professores per ensenyar o la relació i comunicació que tenen amb les famílies dels tres centres. Una manera d’anar tots a l’una, però, a la vegada, “respectant l’essència de cada escola”, diu la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Cassandra Garcia, que assegura que es tracta d’un projecte viu i que, per tant, anirà cobrant vida, modificant-se i ampliant-se al llarg del dia a dia.

Una iniciativa que les directores de les tres escoles han valorat positivament, agraint tant a l’Ajuntament com als equips docents la seva implicació en l’etapa educativa que va dels zero als tres anys.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram