Homenatge família Sallent

Entrega del reconeixement a la família Sallent. Foto: Ajuntament

El comerç més antic de Mollet té 132 anys i es diu Serme. Una empresa familiar que ara es dedica a l’interiorisme, però que al llarg de la seva trajectòria ha anat acumulant diferents etapes, sempre amb la fusta al centre.

“Nosaltres ja som la cinquena generació i tot va començar quan el 1890 el besavi del nostre pare es va instal·lar a Mollet i als baixos de casa seva va començar a fer botes de vi”, explica Medir Sallent, un dels propietaris i gerent de Serme, a Línia Vallès. “Després el seu fill va incorporar una serradora mecànica i feia caixes de fruita, el meu avi ho va convertir en un magatzem de fusta i el meu pare en un negoci de bricolatge”, recorda. “En aquest punt és quan apareix el nom de Serme”, afegeix. Però tot i que cada generació ha innovat i s’ha dedicat a activitats diferents, “el nexe comú sempre ha estat el treball de la fusta”, diu Sallent.

Per tota aquesta trajectòria, dimecres l’Ajuntament de Mollet feia entrega d’un reconeixement a la companyia. “Va ser un moment molt especial perquè, quan tens una empresa, passes per moments de tota mena i que et valorin és maco” reconeix Sallent. “A més, sempre hem estat molt arrelats al municipi, la gent ens coneix molt i tenim molt bon vincle amb els clients”, afegeix. Potser per això diu que l’empresa “es troba en bon moment” i amb l’esperança que continuï passant de generació en generació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram