Alberto Castiñeira

Alberto Castiñeira serà un dels artistes de la fira. Foto: Transforma Bcn

Dissabte, el centre de Granollers serà escenari de la primera Fira d’Art Urbà, organitzada per l’associació de comerciants Gran Centre. “Una fira innovadora, mai vista a la nostra ciutat, on durant tot el dia es podrà gaudir de l’art urbà més actual en diferents formats, amb artistes de primer nivell que mostraran els seus treballs al llarg del carrer Anselm Clavé”, diuen des de l’entitat.

S’hi podran veure des de grafitis o parades de personalització de roba i mobles fins a obres fetes amb aerografia, il·lustracions o espectacles musicals, entre altres. De fet, hi haurà artistes coneguts a nivell nacional com el grafiter Mugraff o el pintor Alberto Castiñeira, entre molts més.

Una jornada on també tindran cabuda l’Escola Europea de Tatuatge i Piercing, que tatuarà en directe una obra sobre la pell, el projecte solidari “Tatuadores por la Paz”, una ONG formada per tatuadors que recapten diners pel Camp de Refugiats, i l’escola IBoix de Granollers, especialitzada en dibuix, il·lustració digital, animació i còmic.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram