Fira Cervesa Artesana Mollet

La darrera edició va aplegar més de 2000 persones. Foto: Fira de la Cervesa Artesana de Mollet

Els amants de la cervesa estan de festa. I és que després de dos anys d’aturada per la pandèmia, Mollet recupera la Fira de la Cervesa Artesana, que enguany arriba a la seva tercera edició. Una jornada organitzada pel clan de La Penúltima de la Colla dels Torrats, que se celebrarà dissabte al Parc de Can Mulà.

A la fira es podrà tastar “cervesa artesana i original, fabricada per mestres cervesers de diferents punts de Catalunya i com a novetat, amb algun mestre internacional com Juguetes Perdidos, d’Argentina”, expliquen des de l’organització. Encara que entre els cervesers nacionals destaquen els vallesans Hobac, de Martorelles, i Oriental Brewing Co, de Granollers.

Artesans que ja van participar en la darrera edició i que repeteixen “per la bona experiència”, diuen els Torrats, “i perquè participar en esdeveniments així només t’aporta coses bones, ja que vens, et dones a conèixer i pots intercanviar opinions amb els clients”, afegeix Edu, d’Hobac. Una marca de cervesa que ell mateix va tirar endavant fa quatre anys, fent-la a casa seva com un hobbie, fins que avui dia es planteja viure d’això. “L’evolució ha estat bona i crec que ara ja pot funcionar al 100%”, explica.

Un cas similar al de L’Oriental, que “neix de la més pura passió per la cervesa artesana, amb l’objectiu de donar a la capital comarcal una cervesa pròpia i convertir-la en la marca de referència a tot el Vallès”, diuen des de la marca.

Tot plegat en una fira que manté el format de l’edició anterior, “on el públic va acabar molt content, així com els mateixos cervesers, per la gran afluència de gent”, diuen des de l’organització, que promet una jornada que comptarà amb tretze cervesers, amb les cerveseries molletanes Hops i Brannigansfood trucks, una cercavila, actuacions, concerts i més.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram