Estació Mollet Sant Fost

Del pàquing a l’estació s’accedeix per les escales que queden a mà dreta. Foto: Google Maps

La setmana passada, Mollet celebrava l’inici de les obres que faran accessible l’estació de Mollet-Sant Fost. Encara que no de la manera que tothom voldria. I és que segons denunciava dissabte la Plataforma per la Sanitat Pública del Baix Vallès, no s’adaptarà l’aparcament del costat de la Lefa, que connecta amb l’estació a través d’un pas soterrat amb escales.

“El Reial Decret d’Accessibilitat de les estacions ferroviàries demana que a estacions amb un volum de més de mil viatgers diaris -com és el cas de la de Mollet-Sant Fost- existeixi aquesta accessibilitat”, diuen des de la plataforma. Sobretot tenint en compte que “és el pàrquing que pertany a l’estació”, afegeixen.

Una actuació que les obres que estan en marxa no contemplen, encara que a l’altra banda, a Ronda d’Orient, on hi ha l’entrada principal a l’estació, sí que hi ha una rampa per a persones de mobilitat reduïda i dues places d’aparcament reservades. Però, tot i ser zona blanca, hi ha menys lloc per estacionar. “Per això seguirem lluitant per intentar que això sigui possible i no quedi al calaix”, avancen des de la plataforma.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram