Mollet Santa Rosa

Estació de Mollet-Santa Rosa. Foto: Arxiu

Mollet necessita una estació de Mollet-Santa Rosa “nova, moderna i cèntrica”. Així ho detallen des de l’Ajuntament després de la trobada entre l’alcalde, Josep Monràs, i el secretari general d’Infraestructures del Govern espanyol, Xavier Flores, per reimpulsar el desdoblament de l’R3 i la seva integració a la ciutat. Un projecte que està sobre la taula des del 2008, quan es començava a parlar del soterrament d’una part de la via i del trasllat de l’estació a la Rambla Nova.

Segons Flores, desdoblar l’R3 és tècnicament difícil, sobretot pel pas de la riera. Però, tot i això, ha assegurat que “s’està treballant per trobar la millor solució que faci efectiva la integració urbana de la via”, diuen des del consistori. I és que per a Monràs “és imprescindible la integració de l’R3 a la ciutat per acabar amb la cicatriu que separa en dues parts la localitat”, recorda.

Una actuació que l’alcalde ha demanat que vagi acompanyada d’unes obres que facin accessible l’actual pas subterrani de l’estació de Mollet-Sant Fost per tenir les dues estacions modernitzades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram