Analògic Mollet

Diumenge abaixarà la persiana per sempre. Foto: Google Maps

Diumenge serà un dia trist per a molts molletans. I és que després de nou anys, el bar Analògic abaixarà la persiana per sempre. Un local que s’havia convertit en un espai de trobada per a molts joves i veïns que a partir d’ara hauran de buscar un nou lloc on socialitzar.

“Era el bar on quedàvem quasi cada tarda amb els amics i on la majoria d’entitats culturals i associacions de la ciutat es trobaven i feien pinya”, explica Eva Llanos, una jove molletana. “Però ara no sé què farem, perquè si ja hi havia pocs espais d’oci, sense l’Analògic els joves ens quedem encara més desemparats”, afegeix.

Un tancament que, segons Llanos, lamenten “molts més joves” de la ciutat i que es deu a una pujada del lloguer del local d’un 30%. Però fins diumenge el bar seguirà tan actiu com sempre. Demà amb un monòleg de l’actor molletà Ferran Jiménez, divendres amb les semifinals de la Champions femenina, dissabte amb unes campanades de comiat i diumenge amb música i actuacions. Tot per dir adeu a un espai emblemàtic de la ciutat, obligat a tancar per un mercat immobiliari a vegades injust.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram