Joan Mena

Joan Mena estarà aquesta tarda al Casal Cultural de Mollet. Foto: Marta Sierra/ACN

Aquesta tarda, a dos quarts de set, el diputat al Congrés per En Comú Podem i portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, presentarà al Casal Cultural de Mollet el seu llibre No parlaràs mai un bon català. Una obra on reflexiona sobre la situació de la llengua catalana en l’educació i en la societat catalana.

“Quan he defensat el català des de la tribuna del Congrés dels Diputats he notat la mirada rancuniosa de la dreta espanyola”, explica Mena. La raó, “que el meu perfil desmunta les seves fal·làcies, ja que com a fill d’una família d’emigrants que va arribar a Catalunya els anys seixanta soc castellanoparlant i defenso la immersió lingüística”, afegeix.

D’aquí la necessitat d’escriure aquest llibre. Una obra “per defensar el model d’immersió lingüística com a eina de cohesió social, d’integració cultural i de garantia per a la igualtat d’oportunitats i a favor d’una Espanya plurinacional i plurilingüe”, diu Mena. Tot plegat, amb un discurs que avui portarà a la capital baix vallesana, on estarà acompanyat de Gabriel Espinosa i Marina Escribano, membres de Mollet en Comú.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram