MITMO

Aquesta MITMO ha comptat amb 24 espectacles i més de 60 representacions. Foto: Ajuntament

Aquest cap de setmana, Mollet s’ha tornat a omplir amb la cita anual que la ciutat té amb el món de les titelles: la Mostra Internacional de Titelles de Mollet, més coneguda com a MITMO. Una edició que enguany celebrava els seus 15 anys i que ha recuperat el seu format habitual, amb 24 espectacles i més de 60 representacions de titelles de guant, marionetes de fil o titelles de sobretaula, que han anat a càrrec de 17 companyies de la República Txeca, Argentina, Anglaterra, Catalunya, País Basc, País Valencià i Saragossa.

“Ha estat tot un èxit de públic i s’ha notat que la ciutadania tenia moltes ganes de tornar a gaudir dels espectacles del festival”, ha dit la regidora de Cultura, Mercè Pérez. De fet, segons els càlculs de l’Ajuntament, més d’un miler de persones ha pogut veure durant tres dies aquesta mostra tan única que a banda de comptar amb actuacions a recintes tancats com el Mercat Vell, el Centre Cultural La Marineta o la Sala Fiveller, també ha proposat espectacles itinerants al carrer.

Tot això, juntament amb les diferents activitats, tallers i actes que s’han estat organitzant al voltant de la mostra, on s’ha tornat a veure l’ambient que hi havia abans de la pandèmia. I és que després de dos anys sense MITMO, Mollet tenia ganes de titelles.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram