Ocine Granollers

Ocine Granollers obre la primera sala immersiva d’Espanya. Foto: Arxiu

Divendres, Ocine Granollers obrirà la primera sala de cinema immersiu de tota Espanya. Una novetat que inclou millores en la qualitat i la brillantor de la imatge, altaveus al sostre i dotze pantalles situades a les parets laterals per garantir que els espectadors se sentin com si estiguessin dins de la pel·lícula, a més de butaques més grans i reclinables, amb reposapeus.

Aquesta aposta ja l’està aplicant una cadena de cinemes francesos i com que Ocine té tres sales a França, ha vist l’oportunitat de col·laborar amb ells per portar-la a l’Estat. I és que a Espanya altres empreses com Cinesa o Yelmo encara no s’han interessat per aquesta tecnologia, que estrenaran a Granollers en ser una de les ciutats on fa més temps que Ocine té activitat: 30 anys. Encara que les entrades per entrar a aquesta sala costaran 5 euros més.

Un festival de cinema a la ciutat

D’altra banda, i coincidint amb aquesta estrena, Granollers acollirà Impacte!, el festival de cinema i drets humans de Catalunya, que comença dijous i que acaba diumenge. Una mostra de diferents pel·lícules sobre pau, justícia i activisme que es farà als cinemes Edison.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram