Aragonès Freudenberg

El president Aragonès i el conseller Torrent van viatjar ahir a Alemanya. Foto: Bernat Vilaró/ACN

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va anunciar ahir que l’empresa alemanya Freudenberg obrirà una fàbrica de components d’automoció a Catalunya i més concretament a Parets, on té previst fer una inversió de 10 milions d’euros. Serà una fàbrica altament robotitzada i digitalitzada que es començarà a construir pròximament, per tal que pugui estar operativa el 2023.

Les noves instal·lacions s’afegiran a les cinc plantes que l’empresa ja té al país, amb l’objectiu d’augmentar un 15% la productivitat actual. Un fet que serà positiu per al municipi, on aportarà més llocs de treball, i també per a Catalunya, que acollirà una multinacional capdavantera en el sector de la innovació i la tecnologia.

És per això que, tant el president Aragonès com el conseller d’Empresa, Roger Torrent, van viatjar ahir fins a la seu de la companyia, a Stuttgart, per conèixer de primera mà l’empresa i les seves intencions al territori català. Tot plegat en una reunió amb diversos membres de la junta directiva i representants de Freudenberg, on es van definir els pròxims passos a seguir per tirar endavant la construcció. La fàbrica no utilitzarà combustibles fòssils i apostarà per les energies renovables, promovent uns objectius que “connecten molt directament amb els pilars i elements que des de la conselleria i tot el Govern es volen fomentar”, deia Torrent.

Tot això en un municipi que s’està convertint en un punt d’atracció de grans empreses, que veuen Parets com un espai idoni i ple d’oportunitats on créixer i desenvolupar els seus projectes més ambiciosos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram