Acte Sergi Mingote

Acte en record a Mingote al parc de la Linera, ahir. Foto: Silvia Ferran/Ajuntament

Ahir, el parc de la Linera es va omplir de banderetes d’oració beneïdes des del Nepal per retre homenatge a Sergi Mingote. Un acte popular organitzat per diferents entitats i associacions de Parets, que van voler recordar l’exalcalde i alpinista coincidint amb el 9 de març, data en la qual era el seu aniversari.

Tot i el mal temps, prop d’un centenar de persones van acudir-hi. I és que la pluja no va impedir als Manyacs fer el seu pilar ni a la Colla de Gegants, de Gitanes o de Tabalers, entre altres, fer les actuacions i activitats que tenien preparades. Una jornada plena de dedicatòries i emocions, que va cloure amb una xocolatada i amb un discurs de la dona de Mingote, Míriam Roset.

“Ens heu fet un regal immens, a la família i ell”, deia emocionada. Sobretot perquè “darrere de tot això hi ha moltes hores de feina, però també molta il·lusió, estima i amor”, afegia. Unes paraules d’agraïment “per l’escalf, per recordar en Sergi i per mantenir-lo viu amb un homenatge tan meravellós”, concloïa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram