Can Pantiquet

Trobada de l’AAVV amb Mollet en Comú. Foto: Mollet en Comú

Can Pantiquet és un barri deixat. Així ho demostren les queixes per la brutícia, per l’estat d’alguns equipaments i voreres, pel pas de camions de gran tonatge que van cap als polígons o pels problemes de contaminació i soroll derivats de la seva proximitat a les carreteres i a les indústries, que l’Associació de Veïns ha fet arribar al grup municipal Mollet en Comú.

“Reclamem des de ja al govern de la ciutat que atengui les millores al barri que els veïns reivindiquen”, diuen des del partit en un comunicat. Un tema que, de fet, es va treure al ple de dilluns i al qual la regidora d’Urbanisme, Mireia Dionisio, va respondre dient que tenen previst fer algunes actuacions al barri. Una zona que a poc a poc va acumulant més problemàtiques i on abunda la sensació que des del consistori s’inverteixen tots els esforços a millorar les àrees més cèntriques.

Tot plegat, mentre continua sobre la taula la possibilitat d’obrir una sala de joc al barri. Un assumpte que preocupa als veïns encara que, per ara, està aturat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram