EMT Granollers

L’EMT ja té 100 anys. Foto: Ajuntament

Cada any, des de l’Ajuntament s’atorguen les Medalles d’Honor a la Ciutat a persones, entitats o institucions amb una activitat destacada al municipi. Un reconeixement que precisament es donarà dijous a Conchi Caruda, a títol pòstum “pel seu activisme, la lluita per la igualtat i el compromís en favor de les persones” i a l’Institut Escola Municipal de Treball (EMT) “en commemoració del seu centenari i per la gran tasca formativa i educativa”, diuen des del consistori.

L’acte es farà al Teatre Auditori i, precisament, la directora de l’EMT, Montse Bosch, serà una de les protagonistes. “Estem molt contents perquè és un reconeixement a la tasca feta per tot l’equip que ha passat per l’escola al llarg dels anys”, avança a Línia Vallès. “De fet, tot i que ens toca a nosaltres recollir el premi, només estem continuant amb el que s’ha anat fent tot aquest temps”, afegeix.

Tot plegat, amb l’objectiu de continuar treballant en la mateixa línia, i sobretot, de “seguir destacant pels FP”, conclou Bosch.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram