Caixer Granollers

La gent gran necessita l’atenció del personal del banc. Foto: Núria Torres/ACN

Cada vegada són més les oficines bancàries que abaixen la persiana arreu, però també a Granollers. Un fet que, des de fa temps, ha despertat la preocupació d’alguns veïns. I és que anar al caixer automàtic per treure diners o fer un ingrés és cada cop més difícil perquè cada vegada n’hi ha menys.

Per això, l’Ajuntament va aprovar al ple de dilluns una moció de Primàries per fer que els bancs puguin contractar amb el consistori la instal·lació de caixers en edificis o espais municipals, especialment en els barris on es detecti una mancança considerable d’aquests dispositius.

El motiu principal és que “sobretot la gent gran necessita disposar d’efectiu per fer les seves compres quotidianes”, apuntava el regidor de Primàries, Joan Ricart. Un pas que suposarà fer front a l’exclusió financera i bancària que aquest col·lectiu fa temps que pateix i que anirà acompanyat de la demanda que l’Ajuntament farà a les entitats bancàries perquè reforcin els recursos d’atenció al client de manera presencial, especialment a persones grans.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram