Correcans Mollet

L’Ajuntament s’ha comrpomès a millorar els correcans. Foto: Espai Gos

Fa temps que des d’Espai Gos es demana al consistori que millori els correcans actuals, fent dobles portes, zones d’ombra o posant panells informatius, entre altres. Unes accions que l’Ajuntament s’ha compromès a tirar endavant al llarg d’aquest any i que posa contents als membres de l’entitat, “encara que trobem a faltar que hi hagi un pla d’execució al darrere”, diu Cisco Falip, portaveu del grup.

Segons explica el molletà, “hem sabut a través dels Comuns, que han tractat el tema amb la regidora de Respecte Animal, Núria Muñoz, que no hi ha una calendarització, ni un estudi, ni absolutament res… és simplement un brindis al sol que fa pudor de campanya electoral”, pensa Falip.

Però l’explicació, segons Muñoz, és que “aquestes actuacions depenen de diferents serveis de l’Ajuntament i de l’organització i dels recursos que aquests tinguin, i això fa que no es puguin marcar tempos”, diu a Línia Vallès. “Encara que la voluntat i el compromís hi són, i abans o després al llarg d’aquest 2022 s’anirà fent tot el que hem dit”, assegura.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram