Carrer Mollet

Una part de les queixes tenen a veure amb la mobilitat. Foto: Ajuntamentet

Les queixes ocasionades pel soroll i la mobilitat van ser les més freqüents el passat 2021. Concretament, les dels molletans que viuen al centre de la ciutat. Així ho determina l’informe del Síndic Personer, Salvador Rovirosa, que es va presentar ahir en un ple extraordinari.

Segons detalla el document, l’any passat es van enregistrar 42 queixes, principalment pel xivarri generat al carrer i per l’activitat de locals, equipaments i domicilis, i pels problemes de mobilitat ocasionats per la nova ubicació del mercat i pel pas dels camions per la ciutat. Uns fets que afecten sobretot als veïns de la zona centre, que són, amb diferència, els que més queixes han transmès al Síndic.

Per això, les recomanacions que Rovirosa ha fet al consistori per a aquest 2022 són, entre altres, les de revisar els protocols en casos d’incivisme relacionats amb el soroll i la de seguir treballant en la seguretat viària. Dues tasques pendents a Mollet que des de l’Ajuntament s’han compromès a resoldre pròximament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram