Calçats Pou

La botiga tancarà dilluns. Foto: Google Maps

Quan a Granollers es parla d’una sabateria amb història i de tradició familiar, a tothom li ve al cap Calçats Pou. Una botiga vinculada a la ciutat des de l’any 1971 que dilluns que ve tancarà les portes per sempre, després de 50 anys.

La decisió, segons expliquen a Línia Vallès des del mateix comerç, ha estat el canvi generacional. “El negoci quedarà en mans de les noves generacions i, com que tots viuen a Barcelona, seguiran amb les botigues que ja tenim allà”, diuen. I és que la família, a banda de gestionar el comerç granollerí, té tres botigues a Barcelona i una a Sant Cugat. Totes elles sota el nom de la marca pròpia que van tirar endavant fa uns anys: Un Paso Más.

Aquest pas, que precisament van donar les noves generacions, va portar a la família a canviar el nom de la botiga de Granollers l’any 2018, de Calçats Pou al d’Un Paso Más Granollers. I ara, encara que tothom la segueix coneixent pel nom antic, la facturació del comerç ha augmentat. Sobretot per les vendes en línia, que “representen més del 50%”, expliquen.

Un canvi que els farà deixar el local que van comprar fa mig segle que, segons avancen, quedarà buit per un temps. “No tenim cap intenció de vendre’l”, diuen des del comerç. Un adeu, per tant, que deixa Granollers sense una de les seves botigues més conegudes i que se suma a la llista de tancaments de locals històrics a la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram