Cables Florida SPM

Pals i cablejat al barri de la Florida. Foto: Aj. Santa Perpètua

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, es reunirà avui amb el responsable de zona d’Endesa per tractar “les múltiples incidències que es donen en el subministrament energètic a la nostra ciutat”. Garcia havia demanat per escrit la cita “de manera inajornable per buscar situacions i alternatives”. L’Ajuntament està rebent moltes queixes de la ciutadania sobre incidències en el subministrament elèctric de la companyia al municipi.

“Últimament hem identificat moltstalls de subministrament”, afirma l’alcaldessa

“Hem pogut identificar nombrosos talls de subministrament en les darreres setmanes, que deixen a les fosques a centenars de famílies”, ha explicat l’alcaldessa. “Totes aquestes famílies fan efectiu el cost dels seus rebuts de consum i no tenen un retorn de qualitat del servei”, ha ampliat Garcia, que ha contactat amb els diputats al Parlament, Joan Carles Gallego, i al Congrés, Joan Mena, perquè puguin estudiar possibles iniciatives parlamentàries.

En la seva petició de reunió, Garcia va adjuntar imatges de l’estat de la infraestructura de la xarxa elèctrica al municipi, que qualifica de “molt deficient”. “Només al bar­ri de la Florida podem trobar molts exemples de com la xarxa elèctrica suposa una degradació de la qualitat urbana i una barrera arquitectònica per a la nostra ciutadania més vulnerable”, denuncia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram