Argimon Granollers

Argimon col·locava la primera pedra del nou centre de radioteràpia. Foto: Ajuntament

Aquest febrer està sent un mes clau pel que fa als avenços en salut a la ciutat. I és que la setmana passada entrava en funcionament la unitat de recuperació de salut mental de Benito Menni i, a la vegada, es posava la primera pedra del nou centre de radioteràpia.

Aquest darrer acte es va fer divendres, coincidint amb el Dia Mundial contra el càncer, i va comptar amb la presència del conseller de Salut, Josep Maria Argimon. “És un projecte molt esperat pels pacients i pel territori, ja que permetrà apropar els millors tractaments a tota la comarca”, deia.

Però això no és tot. Al llarg de la setmana passada, la nova unitat de recuperació en salut mental va rebre els primers pacients. Un moment molt esperat a la ciutat, ja que, tot i haver-se inaugurat al novembre, havia estat tancat fins ara, a l’espera que es resolgués un tràmit administratiu.

Dos passos, per tant, que evitaran els desplaçaments a Barcelona tant dels pacients amb càncer com d’aquells qui tenen problemes de salut mental, i que situen Granollers com un punt sanitari estratègic, no només per al Vallès Oriental sinó també per a les comarques més properes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram