Piscina Miquel Luque

La Piscina Municipal Miquel Luque. Foto: Silvia Ferran/Ajuntament

Al novembre, alguns veïns de Parets es començaven a queixar que l’aigua de la Piscina Municipal Miquel Luque estava més freda de l’habitual. Una queixa que va tornar fa uns dies i que ha portat al tancament de l’equipament fins a l’11 de febrer.

El problema, segons informa l’Ajuntament, ha estat una avaria en el sistema d’escalfament d’aigua que ha coincidit amb un retard en l’entrega de la maquinària necessària per arreglar-la. Un fet que, segons el veí Miquel Font “és una autèntica vergonya perquè fa que, com sempre, els perjudicats de les males gestions municipals siguem nosaltres”, lamenta. I és que, segons el portaveu d’Ara Parets ERC, Jordi Seguer, “feia temps que calia arranjar tot el sistema d’escalfament de l’aigua i renovar completament la màquina, però això no es va fer en el seu moment”. Per això, segons explica, ara es paguen les conseqüències d’aquesta manera.

Mentrestant, el consistori ha avançat que els abonats rebran la part proporcional de la seva quota pels dies de tancament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram