Protesta Al Huda

Protesta del 7 de gener davant la casa de l’alcalde. Foto: Al Huda

El conflicte entre Al Huda i l’Ajuntament per la llicència d’ús del local, segueix amb novetats. I és que, després que la setmana passada s’anunciés que la Unió de Comunitats Musulmanes de Catalunya mediaria el conflicte, Al Huda va decidir dilluns posar fi, per uns dies, a les seves protestes davant la casa de l’alcalde per evitar “molèsties als veïns”, deien en un comunicat.

La decisió, però, sorgia pocs dies després que l’Ajuntament decidís recórrer a la justícia per demanar que es prohibissin aquestes manifestacions. I, tot i que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ho va tombar en un primer moment, fent prevaldre el dret a la manifestació i a la llibertat d’expressió, ahir es va notificar que no podrien seguir concentrant-se al domicili del batlle perquè això suposa “alteració de l’ordre públic” i no respecta “la privacitat ni la intimitat dels veïns”.

Per tant, la intenció d’Al Huda de fer més protestes davant la casa de l’alcalde a partir del dia 11 s’ha vist truncada i ho haurà de tornar a fer a l’Ajuntament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram