Got sota aixeta

Es farà una consulta pública sobre el reglament del servei d’aigua. Foto: Arxiu

Després que fa dues setmanes, més de 500 habitatges de Can Gili i la Terra Alta es quedessin sense aigua durant 40 hores, les avaries s’han anat repetint aquests darrers dies: al carrer Felip II la setmana passada i al carrer Corró dimarts. És per això que, des d’aleshores, els partidaris de la gestió pública d’aquest bé estan aprofitant per fer ressò dels problemes de la gestió privada.

“És vergonyós el manteniment i servei que ofereixen”, “com es pot comprovar els de la Plataforma per l’Aigua tenim raó” o “s’ha demostrat que les infraestructures, després de tants anys de concessió privada, són deficitàries”, són alguns dels comentaris fets pels veïns a les xarxes. Per això el ple de dilluns va donar llum verda a la consulta pública sobre el reglament del servei d’aigua.

“Això serà probablement el moment més participatiu sobre el model d’abastament d’aigua”, lamentava la portaveu d’ERC, Núria Maynou, que defensa “un debat molt més obert i més participat”. Però, tot i això, l’aprovació per unanimitat d’aquest punt ha estat un motiu d’alegria tant per als republicans com per a la resta de partits i persones partidàries de la gestió pública de l’aigua.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram