Logo Punt Jove Santa Perpètua

El nou logo del Punt Jove. Foto: Ajuntament Santa Perpètua

“La missió és aconseguir que els joves no dubtin a apropar-se al Punt Jove per informar-se sobre qualsevol aspecte de la seva vida”, explica Nil Altayó, el seu responsable, sobre el canvi de logo del Punt Jove. El nou logo del Punt Jove està format per un requadre de color groc inclinat que juga a ser un megàfon. Amb el disseny, que té un to pròxim i informal, es vol augmentar el nombre de visites i consultes, i la difusió dels serveis. És el resultat d’un treball conjunt entre les regidories de Comunicació i de Joventut.

“Volem que els joves no dubtin a apropar-se al Punt Jove per informar-se de detalls de la vida”

El Punt Jove ampliarà les seves actuacions i anirà implementant renovacions amb nous materials per informar de matèries diverses. A més, el servei s’afegirà al grup de dinamitzadors i integradors de Joventut i estarà present als tallers als centres de Secundària.

Altres temàtiques

Altayó reconeix que moltes consultes són d’àmbit acadèmic, però recorda que també es poden fer d’altres temàtiques (orientació laboral, salut, gènere, sexualitat, habitatge, mobilitat internacional…). Durant el 2022 el servei d’informació públic, dirigit a persones d’entre 12 i 30 anys, augmentarà en actuacions. Aspectes relacionats amb la imatge patiran transformacions en la mateixa línia del nou logo.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram