Llums Granollers

Dilluns els patges van encendre els llums. Foto: T. Torrillas/Ajuntament

El Nadal ja és aquí o, almenys, això senten els granollerins en sortir al carrer i veure la ciutat il·luminada i plena d’ambient nadalenc. I és que dilluns la patge Llum va encendre els llums del municipi per donar la benvinguda a aquesta època tan màgica de l’any. Un període que, des del sector comercial, ja comencen a preparar amb campanyes plenes d’actes i activitats.

“Ja tenim pensat un programa per tot el mes de desembre que presentarem dissabte, i en què hi haurà detallades algunes de les accions de sempre i altres de sorpresa”, diu Miquel Fernández, vicepresident de l’associació de comerciants Gran Centre. Iniciatives que aniran de la mà de les que farà del Rec al Roc, des d’on prepararan “una xocolatada, la visita del Pare i la Mare Noel o viatges en trenet per a nens, entre altres”, avança el president de l’entitat, Esteve Banús.

Un conjunt d’accions que serviran als comerciants de la ciutat per anar-se preparant per a les compres nadalenques i, a la vegada, per incentivar el consum.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram