Assemblea gent gran

Novena Assemblea del Consell de la Gent Gran. Foto: CCVOR

Més de 50 persones vinculades a la gent gran del Vallès Oriental van participar divendres passat en la novena Assemblea del Consell de la Gent Gran del Vallès Oriental. Una trobada entre professionals de serveis socials, regidories de diferents municipis i els mateixos representants d’entitats de gent gran, en què es va presentar un pla de treball que vetllarà pel col·lectiu al llarg dels pròxims anys.

De fet, el benestar i la dignitat de la gent gran van ser dos dels temes centrals a debatre, juntament amb la necessitat de fer un Consell de Gent Gran més actiu i participatiu, en ser l’òrgan de consulta, participació i implicació de totes aquelles qüestions que afecten el col·lectiu, més important de la comarca. Per això, es va triar una nova Comissió permanent, que fa una funció similar a la d’una junta directiva, i es van definir noves funcions que afavoreixin, d’una banda, l’envelliment actiu de la gent gran vallesana i, de l’altra, la dotació de recursos i polítiques per al col·lectiu.

Uns objectius que no han estat pas fàcils de complir durant la pandèmia, “encara que, en aquest període, el Consell s’ha mantingut més actiu que mai, preocupant-se per les persones grans de la nostra comarca i reivindicant els seus drets”, va dir la presidenta del Consell de la Gent Gran del Vallès Oriental i consellera de Polítiques Socials i d’Igualtat, Roser Colomé. Tot perquè el col·lectiu pugui arribar a tenir un futur digne, amb respecte i benestar.

Però, per arribar fins aquí, segons Colomé, “caldrà més implicació de la gent gran en totes les accions que es dissenyen per part de l’administració, no únicament en temes que afectin directament al col·lectiu, sinó també en totes les altres àrees, com són habitatge, consum o turisme”, va concloure la presidenta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram