Consell Industrial Parets

El Consell Industrial es va reunir divendres. Foto: Ajuntament

Parets té entre mans tres grans projectes amb els quals pretén millorar la mobilitat i l’accés al municipi, així com la qualitat dels seus espais verds. Unes millores que seran resultat de l’ampliació de la C-17, del desdoblament de l’R3 i del projecte de restauració i conservació del riu. Tres temes que es van tractar al darrer Consell Industrial, que reuneix els representants de l’Ajuntament i els del sector industrial paretà amb l’objectiu de treballar conjuntament pel desenvolupament econòmic i social del municipi.

“Millorar les comunicacions tant terrestres com ferroviàries és un pas molt bo per a Parets, però els beneficis d’això els notarà molt més la gent del poble que no pas els negocis o les fàbriques”, diuen des d’Avilec Vallès, una empresa dedicada a la instal·lació elèctrica. Una opinió compartida per l’empresa Moyde, des d’on també creuen que es notarà molt més a nivell particular. “Els únics que es poden beneficiar d’això són els transportistes de les empreses, que trobaran menys trànsit en hora punta i tardaran menys a fer els recorreguts, però tampoc serà un canvi molt important per als negocis”, afegeixen.

D’altra banda, durant la trobada es va posar sobre la taula el projecte per construir una passera que connecti el centre urbà amb el Polígon Industrial Can Volart. Una iniciativa que, com la resta, el sector empresarial valora positivament encara que no els beneficiï. “A nosaltres estar millor connectats amb el centre de Parets ens és indiferent perquè no hi hem d’anar per a res”, conclouen des d’una altra empresa de fabricació de plàstics.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram