Camions Mollet

Imatge d’arxiu d’un camió passant per una ciutat. Foto: Albert Segura/ACN

Tots els camions, inclús els tràilers, que venen de l’AP-7 i volen accedir als polígons de Mollet o bé a l’enllaç amb la C-17, han de passar per un tram urbà. Concretament, per la rotonda d’avinguda Gaudí, pel carrer del Bosc i l’avinguda Pompeu Fabra, fins a la rotonda Sant Vicenç, on es provoquen grans col·lapses. Per això, l’Ajuntament ha demanat, al Ministeri de Foment, solucions que evitin el pas de vehicles de gran tonatge.

“És horrible passar per aquesta zona, sobretot al matí i al migdia, perquè sempre hi ha molts camions”, diu Manuel Expósito, un veí del barri. I és que, segons explica, alguns dies tarda deu minuts a fer un tram de 500 metres que, sense trànsit, faria en dos minuts.

Mentrestant, des del consistori pensen que la millor solució seria prohibir l’accés d’aquests vehicles per la sortida 15 de l’AP-7 i desviar-los a les següents. Però Foment és el titular de l’autopista i qui hauria de buscar les rutes alternatives. Per això, els molletans hauran de seguir esperant fins que el Ministeri els proposi una solució.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram