Imatge virtual nou ambulatori Llagosta

Imatge virtual del nou ambulatori. Foto: Ajuntament de la Llagosta

Ja hi ha una data aproximada per a l’inici de les obres del nou Centre d’Atenció Primària a la Llagosta: podrien començar a finals de 2022. Així ho ha confirmat a l’Ajuntament el Departament de Salut de la Generalitat.

La construcció preveurà el creixement de la població i l’ampliació de personal sanitari

En la construcció del nou ambulatori es tindrà una mirada àmplia i, per tant, es preveurà el creixement de la població de la Llagosta, així com l’increment de personal sanitari. L’edifici tindrà capacitat per acollir urgències nocturnes. L’Ajuntament té pendent una reunió amb altres representants del Departament de Salut per reclamar la reobertura del servei d’urgències nocturnes de l’actual ambulatori. “En la reunió ens hem assegurat que la porta de les urgències nocturnes no quedi tancada”, va explicar Óscar Sierra, l’alcalde. “El futur equipament tindrà suficient espai per si el Departament de Salut decideix reobrir les urgències nocturnes”, va afegir.

El passat 14 d’octubre es van reunir, a l’Edifici Administratiu de l’Ajuntament, representants del consistori i de Dalur per parlar sobre el nou equipament. També hi van assistir arquitectes de les empreses responsables de l’obra, els encarregats de la redacció dels projectes bàsic i executiu del nou Centre d’Atenció Primària de la Llagosta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram