Presentació Semsefiltres

Acte de presentació de SeMsefiltres, dilluns a l’Era. Foto: Ajuntament

Fins ara, el col·lectiu LGTBIQ+ de Mollet no tenia un lloc de referència al qual dirigir-se, bé fos per ajudar-se mútuament o per tenir visibilitat. Però, des de dilluns, ja no és així. I és que la ciutat ha fet un pas endavant en aquest sentit, amb la creació de SeMsefiltres, la primera entitat LGTBIQ+ de la ciutat.

“Creiem que estem en un moment una mica vulnerable i que Mollet necessita aquesta associació més que mai”, deia el president de la nova entitat, Kevin Fernández, en l’acte de presentació de dilluns. Per això, feia mesos que diversos joves de la ciutat treballaven, amb el suport de l’Ajuntament, en la creació d’una associació que donés sortida a les seves inquietuds.

“Volem implantar la igualtat, la inclusió i la diversitat completa de tot el col·lectiu, i que es vegi, per fi, com a normal el que fa temps que es veu com un tema tabú”, deia Fernández. Unes metes que se sumen a la de col·laborar amb altres entitats, lluitar contra la LGTBI-fòbia i ajudar a membres del col·lectiu, i també a les seves famílies davant la desinformació. “S’ha d’evitar que la gent passi pel que han passat altres”, afegia.

Mentrestant, des de l’Ajuntament, celebren la creació de la nova entitat municipal i asseguren que posaran a la seva disposició les eines que necessitin. “Ens agrada el projecte i creiem que és molt necessari per a la ciutat”, concretava el regidor de Joventut, Juan Torrecilla.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram