Obres C-17

Està previst que les obres s’allarguin un any. Foto: Ajuntament

L’ampliació de la C-17 en sentit nord ja és una realitat. I és que el departament de Territori ja ha començat les obres per construir el tercer carril entre Parets i Lliçà de Vall.

Tal com avançava el Consell General de l’Associació Xarxa C-17 a principis de maig, la tardor seria l’època prevista per iniciar la construcció, que costarà 18 milions d’euros i s’allargarà un any. Però, a diferència de les obres en sentit sud, en aquest cas s’han hagut de fer expropiacions en més d’una quarantena de finques, la majoria de les quals pertanyen a Parets. “És un tema complicat”, avançava aleshores Rosa Martí, regidora d’Urbanisme.

Finalment, però, les obres no afectaran la masia de Can Volart, una de les icones del municipi, fet que preocupava el consistori. Això sí, el nou carril de sortida quedarà molt a prop de l’edifici, perquè a banda d’eixamplar la carretera es reordenaran les incorporacions.

Mentrestant, les obres en sentit sud segueixen avançant i, segons el calendari previst, haurien d’acabar-se a principis d’any.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram