Óscar Sierra

L’alcalde Sierra, al fons. Foto: Twitter (@pscvoriental)

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va deixar la seva acta de diputat a la Diputació de Barcelona el 30 de setembre. El seu relleu és Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès. Es tracta d’un moviment previst perquè compleix amb els acords d’alternança del PSC. Fins ara, Sierra havia estat diputat adjunt de Serveis Interns i diputat delegat de Comerç.

“Estic molt content perquè hem assolit els objectius que ens vam marcar per a aquests dos anys. Veníem d’una gerència al servei de Comerç poc innovadora i avui som referents. Ens tornen a mirar”, va destacar l’alcalde de la Llagosta.

“En aquest temps hem gaudit d’un repartiment més equitatiu dels recursos. A la Llagosta li ha tocat el doble amb el pla d’inversions de la legislatura anterior. La passada vam tenir uns 380.000 euros i aquesta en tindrem el doble. Això ha permès que es passés de reformar tres parcs i un carrer a poder fer ara dos carrers, quatre parcs i un parc d’aigua”, va ampliar Sierra, que era un dels quatre membres de la llista que el PSC va escollir al Vallès Oriental per anar a la Diputació amb la condició de fer relleus. Per tant, dos serien diputats els primers dos anys de mandat i els altres dos, els últims.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram