Sergi Mingote

Mingote va perdre la vida al gener quan pujava el K2. Foto: Ajuntament

Aquest diumenge Parets retrà homenatge a l’alpinista i exalcalde, Sergi Mingote. Un acte que es farà al parc del Sot d’en Barriques i que anirà a càrrec de l’Ajuntament i d’Onat Foundation, l’entitat creada pel mateix Mingote per promoure l’esport, la inclusió social i la solidaritat.

“L’homenatge se celebrarà conjuntament amb la 1a Diada de l’Esport i la Cultura Inclusiva i sorgeix de la voluntat de recordar i commemorar Sergi Mingote per la seva trajectòria en l’àmbit esportiu, cultural, polític i social”, diuen des del consistori. Per això, durant el matí intervindran, en diversos parlaments, familiars, amics, entitats i personalitats del món polític i esportiu com Salvador Illa, Miquel Iceta o el medallista paralímpic Miquel Luque.

Una jornada emotiva i especial que es retransmetrà en directe per TV Parets i que anirà acompanyada de concerts, exhibicions i activitats diverses. L’objectiu de tot això, “recordar tot el que va fer Mingote i el que representa la seva figura i la seva petjada”, conclouen des de l’Ajuntament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram