Pep Plaza

Pep Plaza, l’home de les cares infinites. Foto: Twitter (@plaza_pep)

Què tenen en comú Pep Guardiola, Albert Om, Xavier Sardà, Tomeu Penya, Quim Monzó o Jordi González? Els imita Pep Plaza, l’home de les veus i les cares infinites. Amb les seves ocurrències i la màgia de Jordi Quimera es viuran els últims minuts de la Festa Major de la Llagosta, que arrenca avui i acaba dilluns.

La programació per als quatre dies és variada i per a tots els públics i gustos. Avui els hits dels 70 i els actuals conviuran durant unes hores a l’espai de concerts del Centre Cultural amb Dalton Band. Versión Imposible (demà), i l’orquestra Trokicana i el concert tribut del grup Fitos y el Fitipaldi (diumenge) són algunes de les altres propostes musicals destacades.

El ral·li fotogràfic (les inscripcions es tanquen avui a l’OAC i a [email protected]) serà un al·licient per a viure amb una intensitat diferent la Festa Major demà. Dia també de la cercavila i plantada de gegants, de l’espectacle familiar Que peti la plaça (amb la companyia Xip Xap) o de l’humor de Justo Gómez.

Moltes disciplines estan representades entre les activitats esportives. Demà, per exemple, se celebrarà el torneig de futbolí infantil i sènior, el de petanca o demostracions d’arts marcials i també serà el torn del torneig d’handbol Mero Alonso.

Avui, dissabte i diumenge seran nits de molta por amb el passatge del terror Where evil hides (l’entrada costa 6 euros).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram