Hospital de Granollers

Així serà el nou equipament, que s’annexarà a l’edifici actual. Foto: Salut

Les obres d’ampliació de l’Hospital de Granollers ja han començat. Així ho han confirmat avui des del Departament de Salut, que assegura que les obres s’han iniciat aquesta mateixa setmana.

Tal com s’anunciava a finals de juliol, amb l’adjudicació de les obres a la Unió Temporal d’Empreses Ampliació Hospital Granollers, la nova construcció polivalent s’annexarà a l’edifici actual, ocupant l’espai de l’antic aparcament públic. Un projecte en el qual Salut invertirà 35 milions d’euros amb l’objectiu d’ampliar i modernitzar l’hospital per afrontar la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta primera fase de les obres s’allargarà 30 setmanes, a les quals caldrà sumar de 8 a 10 setmanes més fins que l’equipament entri en funcionament. I és que el nou espai, que disposarà d’uns 15.000 metres quadrats en total, comptarà amb el nou Servei d’Urgències a la planta baixa i amb àrees de crítics, semicrítics i d’hospitalització convencional a la primera planta.

Mentrestant, l’aparcament públic de l’Ajuntament s’ha traslladat al carrer Manuel Cornellá, des d’on ara també s’accedeix al pàrquing públic de l’Hospital. I és que, segons el Departament de Salut, a l’antic accés als aparcaments ja s’estan començant a fer moviments de terres per construir els fonaments del nou edifici.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram