Festa Major Mollet

Aquest any, la Festa Major no tindrà cercavila. Foto: Ajuntament

Després d’un any d’interrupció per la Covid-19, del 21 al 24 d’agost torna la Festa Major a Mollet. Una festa diferent en què les restriccions i les mesures de seguretat contra el coronavirus seran protagonistes.

L’Ajuntament ja ha programat una vuitantena d’activitats, amb les actuacions de Carles Sans, del Tricicle, del guitarrista flamenc ‘Chicuelo’ i del grup llatí Las Karamba, com a caps de cartell. Però tots els actes seran amb aforament limitat i requeriran reserva d’entrada prèvia, sempre que l’evolució de la pandèmia permeti fer-los. I és que la regidora de Cultura i Festes, Mercè Pérez, ja ha avisat que “podria donar-se el cas que algun acte s’hagi d’anul·lar, posposar o repensar”.

És per això que aquesta “no serà la Festa Major que voldríem, però sí la que podrem fer”, ha dit l’alcalde, Josep Monràs, que ha demanat prudència enmig d’un context en què l’evolució de la Covid-19, a Mollet, és preocupant. Precisament per això, s’ha prescindit d’actes com el castell de focs o de les cercaviles i, pel que fa a la via pública, enguany no s’hi farà res. Tot es traslladarà a espais i equipaments de la ciutat com el Mercat Vell, el pati de Col·legis Nous, el Museu Abelló, l’envelat de la pista exterior de Riera Seca i la zona d’educació viària de Can Mulà.

Mentrestant, els Morats i Torrats organitzaran les seves activitats a l’institut Aiguaviva i l’escola Montseny, respectivament. Actes que donaran vida la picaresca entre colles, però que no faran bullir la ciutat com altres anys.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram