Foto: BMG

Des d’ahir, els dos sèniors del Balonmano Granollers ja coneixen el calendari de les seves respectives lligues, després que la Federació Espanyola (RFEBM) els publiqués. Tant l’ASOBAL com la Divisió d’Honor femenina es posaran en marxa el cap de setmana dels dies 11 i 12 de setembre.

L’únic dels dos equips del BMG que arrencarà la lliga al Palau d’Esports serà el masculí, que rebrà el Bada Huesca. El primer desplaçament del curs serà a Benidorm, la primera volta acabarà a mitjans de desembre (també serà l’últim partit de l’any) i la competició no tornarà a posar-se en marxa fins al primer cap de setmana de febrer. La temporada 2021-22 s’acabarà a finals de maig.

Per la seva banda, el sènior femení afrontarà una estrena exigent a la pista de l’Elche. El Morvedre serà el primer equip que desfilarà per Granollers en una temporada marcada per la disputa del Mundial. La darrera jornada d’aquest any serà a mitjans de novembre, i en el cas de la Divisió d’Honor femenina, el curs tornarà a posar-se en marxa el tercer cap de setmana de gener de l’any 2022 i s’allargarà, igual que la competició masculina, fins a finals de maig.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram