Rètol d’un pis per llogar. Foto: ACN

Dilluns hi va haver ple a l’Ajuntament. Una sessió ordinària en què el tema de l’habitatge va ser protagonista. I és que Mollet és un dels municipis que ha aplicat, de manera temporal, la llei que regula els preus del lloguer. Però ara, per seguir-la aplicant, cal demanar a la Generalitat que declari Mollet com un municipi amb un mercat de l’habitatge tens. I així es farà.

Al llarg d’aquest període, “els preus dels lloguers han registrat una davallada del 7,95%”, deia la regidora d’Habitatge Núria Muñoz, que també assegurava que hi ha hagut “un augment del nombre de contractes formalitzats”. Dos efectes positius que han portat als grups polítics a votar a favor de fer aquest pas.

D’altra banda, la regidora d’ERC Isabel Padilla va presentar, al ple, la seva renúncia al càrrec per motius personals, deixant així un lloc buit que passarà a ocupar Sergi Suárez. Una decisió per “donar pas a la gent més jove i preparada”, deia Padilla, que va rebre un reconeixement per part dels membres del seu partit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram