Part antiga de l’Hospital General de Granollers. Foto: Arxiu

El Servei Català de Salut ha adjudicat les obres d’ampliació de l’Hospital General de Granollers per 29,2 milions d’euros. Un projecte que convertirà l’espai que actualment ocupen els aparcaments públics gratuïts en un nou edifici.

L’encarregada de fer aquesta construcció serà la unió temporal d’empreses formada per ACSA, Sogesa i Bosch i Pascual. Tres companyies que s’han ajuntat amb el nom d’UTE Ampliació Hospital Granollers per treballar conjuntament en unes obres que començaran a la tardor i que s’allargaran 30 setmanes.

Tot i que 10 empreses més es van presentar al concurs, la proposta de l’UTE és “la que millor resol la connexió entre l’aparcament i l’edifici principal i, també, la segona més econòmica”, diu la resolució de l’adjudicació. I és que les obres s’han adjudicat per 3,2 milions d’euros menys respecte al preu màxim que la Generalitat havia establert.

Mentrestant, paral·lelament a aquest procés de licitació, l’Ajuntament també ha estat treballant per fer possible aquesta ampliació. La compra dels terrenys de l’aparcament, la posterior cessió del solar a Salut i les obres per ampliar el pàrquing de pagament en són un exemple.

Ara, només falta esperar que les obres compleixin amb els terminis establerts i que la Generalitat formalitzi el contracte amb l’UTE, que ja ha presentat tota la documentació necessària per començar a treballar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram