El lateral i la portera seran a Tòquio. Fotos: BMG

Antonio García i Nicole Wiggins, del Balonmano Granollers, compliran el somni de qualsevol esportista i disputaran els Jocs Olímpics aquest estiu. El lateral i la portera han entrat a les llistes que els seleccionadors Jordi Ribera i Carlos Viver, respectivament, van donar dilluns.

“I el somni es fa realitat. Nou repte! Som-hi!” deia el lateral esquerre llagostenc al seu perfil de Twitter hores després de saber que, amb 37 anys, tindrà l’ocasió de debutar en una cita olímpica.
El cas de Wiggins, en canvi, és diferent al del de García. La madrilenya només té 20 anys (en farà 21 el dia 9 d’agost) i està considerada una de les promeses de futur sota els pals. La jugadora del BMG compartirà porteria amb una icona, Silvia Navarro, i amb Mercedes Castellanos.

L’endemà es va confirmar, però, que ells no seran els únics representants del club a Tòquio. I és que els seleccionadors del Brasil van incloure Rangel Luan (fitxatge del sènior masculí d’aquesta temporada) i Giulia Guaireiro en les convocatòries dels combinats sud-americans.

TORNA L’EUROGRANOLLERS
L’últim ítem de l’actualitat del club d’aquesta setmana és que el sènior masculí ha rebut una invitació per jugar la Lliga Europea. Els d’Antonio Rama hauran de disputar la seva fase prèvia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram