La reunió es va fer per videoconferència. Foto: Aj. de la Llagosta

La futura estació intermodal de la Llagosta (les obres de la infraestructura començaran l’any que ve) i altres qüestions de mobilitat van ser els temes tractats en una reunió telemàtica entre el govern municipal (amb l’alcalde Óscar Sierra i el regidor d’Urbanisme, Marc Ruiz) i representants de Rodalies.

Tant Sierra com Ruiz van demanar als dirigents de Rodalies informació sobre l’estació, una infraestructura que ha de jugar un paper clau en el transport de mercaderies per terra fins a les terminals portuàries de la capital del país, i que té una partida de tres milions d’euros per a la seva construcció. Els responsables municipals ja s’havien reunit amb Renfe per seguir parlant d’aquesta infraestructura a mitjans del passat mes de maig.

La trobada telemàtica també va servir perquè la Llagosta demanés alternatives per reduir el nombre de vehicles de particulars que arriben a la vila per agafar els trens de la línia R2 i per posar sobre la taula l’opció de desviament de la línia R3 per la R8 com a alternativa al desdoblament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram